Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Фото домов, бань, беседок из сруба

Галерея

Фото с производства.

Дома

Бани

Беседки

Интерьер

Скульптура. Резьба. Роспись.

 

Фото дерев'яних будинків і лазень (Фото срубов, галерея).

Усі ми начулися про дивовижні властивості будинків з натурального матеріалу - дерева? Вони і екологічні, і мікроклімат в них створюється комфортний, і тепло вони зберігають. Та і вартість дерев'яного будинку надихає. Усі ці плюси добре відомі тим, хто замислюється над спорудженням свого власного, затишного і зручного дому, дачі або лазні. І в той же час, не багато хто представляє, наскільки привабливо виглядають будівлі з дерева.

 

Спеціально для того, щоб ви переконалися, як стильно і яскраво виглядають сучасні будинки з цього натурального матеріалу, який віками використовується для спорудження житла і інших конструкцій, вашій увазі пропонується галерея дерев'яних будинків (фото срубы).

 

Мрієте про рубаний будинок? Будь ласка! Вам пропонується приємна і корисна можливість - проглянути фото вже готових будинків, вибрати декілька вподобаних проектів, усвідомити, чого саме ви хочете і що можете в результаті отримати.

 

На сайті представлені фото дерев'яних будинків на різних стадіях готовності. Так краще можна зрозуміти увесь процес будівництва. Нагадаємо, що рубаний будинок будується з колод, які заздалегідь обробляються вручну (сьогодні за допомогою електрорубанка). Такі будинки, як ніякі інші, утримують тепло, що допомагає заощадити взимку на опалюванні. Матеріал є дуже привабливим і довговічним.

Дерев'яні будинки, фотогалерея яких у нас представлена, дійсно прекрасні. Саме у такому житлі можна відчути, як далеко міський шум, метушня і штучність.

 

А може, ви хочете побудувати з колоди шикарну лазню? Невелику і недорогу, але одночасно ідеальну для комфортного відпочинку і ефективного оздоровлення. Тоді наша фотогалерея допоможе усвідомити, скільки плюсів вас чекає, скільки краси прийде на вашу ділянку разом з дивовижною дерев'яною лазнею (фото бани со сруба).

 

Приємні гості, розслабляючий відпочинок, позбавлення від безлічі недуг. Усе це стане набагато ближче. Фотогалерея дачних будинків Також у нас є фотогалерея дачних будинків. Це для тих, хто вже давно мріє про сам кращий відпочинок, про найкомфортніші умови для себе і своїх діток, про красу, яка буде постійна поруч. До того ж, баня з дерева - унікальна можливість отримати бажане за відносно невеликі гроші. Фотографії дерев'яних будинків (фото срубов) в нашій галереї - це можливість вибору, можливість розібратися у своїх бажаннях і перевагах.

 

Обов'язково з ними ознайомтеся!

 

Замовляйте у нас будівництво зрубу за Вашим індивідуальним проектом!

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  www.сруб-дом.com.ua

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы