Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Дома из сруба статьи

Наши технологии.

Технологии применяемые специалистами компании «Сруб-дом».

Мы строим дома и бани как из дикого, так и из оцилиндрованного бревна.

Дикий сруб (дикий тёс, ручной тёс) - это очищенные от коры стволы деревьев. Топором и рубанком осуществляется обстругивание бревен. Каждый вырубленный ствол подлежит тщательной ручной обработке и шлифовке без дополнительных механических вмешательств: вырубываются пазы, элементы замковых соединений с другими конструктивными элементами сооружения.

Подробнее...

Винтовые сваи для сруба.

Гвинтові сваї (палі) для дерев'яного будинку (зрубу) - що це таке?

Винтовые сваи для сруба, сруб на винтовых сваях.

 

Одна з переваг дерев'яного будинку (сруба) - його мала вага відносно аналогічної будови з цегли або

блоків. У зв'язку з цим значно знижуються витрати на облаштування потужного фундаменту, адже в окремих випадках саме фундамент "забирає" до 30% вартості конструкції будівлі (у разі проблемних грунтів або будівництві на схилі).

Одним із найбільш оптимальних варіантів при організації надійного фундаменту під малоповерховий

заміський дерев'яний будинок, баню, базу відпочинку є використання технології гвинтових свай. У нашій країні їх застосування не так широко, як на заході, що дивно - технологія проста і надійно випробувана, має масу очевидних переваг і практично не має обмежень в застосуванні.

Подробнее...

Проектирование срубов.

Проектування дерев'яних будинків (зрубів) з колоди та брусу.

Будівництво дерев'яного будинку або лазні - серйозна справа, що вимагає продуманого підходу особливо на одному з найважливіших етапів, а саме при проектуванні дерев'яного будинку, лазні або котеджу.

У нашій компанії усі етапи створення проекту будинку здійснюються максимально зрозуміло і зручно для Замовника.

Подробнее...

Как продлить жизнь сруба.

Як продовжити життя зрубу.

Багато хто мріє про великий добротний заміський будинок (деревянный дом). Про такий, в якому можна було б зібратися зі своєю родиною або ж провести парочку тихих вечорів наодинці, сидячи біля каміна і насолоджуючись спокоєм. На відміну від каменю і цеглини, дерев'яні будинки по праву вважаються найбільш затишними і краще всього зберігають тепло, при цьому пропускаючи повітря і забезпечуючи природну вентиляцію. Завдяки цьому повітря в дерев'яних будинках не буває затхлим і завжди може похвалитися приємним ароматом.

Подробнее...

Шлифовка стен сруба

Шліфовка стін зрубу.

Шліфовка стін спрямована не лише на збереженнязовнішнього вигляду зрубу. В процесі шліфовки стінвіддаляються грибки, пліснява і інші принади з поверхні дерева. Шліфовка сприяє кращому вбиранню деревомзахисних антисептичних засобів і є відмінною основою підпокриття блакиттю, просоченням або лаком.

Подробнее...

Электропроводка в срубе

Електропроводка в дерев'яному будинку (Электропроводка в срубе).

 

Питання пожежної безпеки завжди є першочерговим для власників дерев'яних будинків. Статистика свідчить, що більше половини пожеж в житлах виникають внаслідок несправності проводки, вибору неякісних матеріалів або помилок в проектному рішенні. Саме тому, питання облаштування електроживлення в дерев'яному будинку слід розглянути детально.

Подробнее...

Вентиляция в срубе.

Вентиляція в зрубі. Вентиляция в срубе.

Деревина - це живий матеріал, який здатний самостійно дихати. Здавалося б, що дерев'яні будинки, в тому числі і дома из дикого сруба не треба вентилювати, тільки якщо це не спеціальні приміщення. Повітрообмін в дерев'яному будинку це звичайний процес, який відбувається тільки у тому разі якщо йому не заважати, не обробляти різними матеріалами.

Подробнее...

Кровля для сруба.

 

Покрівля зрубу. Кровля для сруба.

Покрівля в дерев'яному будинку - це запорука майбутнього благополуччя і комфортного проживання. Наскільки добре буде зроблена покрівля, можна судити про якість зрубу (сруба). Від покрівельних робіт залежить довговічність вашого будинку, тому до цього типу робіт варто підійти з повною відповідальністю і ретельно відстежувати процес зведення.

Для покрівлі дерев'яного будинку, в тому числі і для будинку за технологією дикий сруб

Подробнее...

Отопление в срубе.

Опалення в дерев'яному будинку.

Опалення зрубів (отопление срубов). Кожному з нас хочеться жити в комфорті. Щоб створити найпривабливіше житло, люди намагаються у своєму власному домі встановлювати тільки найсучасніші технічні пристосування. Хороше опалювання вашого дерев'яного будинку - це збереження вашого здоров'я і збереження нервів. Ми постараємося розглянути найбільш популярні види опалювання заміських зрубів в тому числі і будинків з дикого зрубу (дикий сруб).

Подробнее...

Деревянный дом.

 

Дерев’яний будинок (деревянный дом)

Вибираючи матеріал для Вашого майбутнього будинку (дома), Ви повинні пам'ятати, що новітні технології досі не винайшли рівноцінної альтернативи такому матеріалу, як деревина. Рубані і брущаті стіни одними з найкомфортніших для проживання. Ми любимо дерев'яні будинки (деревянные дома) за їх красу, фактурність і теплоту. Особливістю дерев'яної архітектури її близькість до навколишньої природи, дерев'яні споруди сприймаються як її невід'ємна частина.

Подробнее...

Бани из дикого сруба по низкой цене.

Предлагаем бани из дикого сруба с доставкой в Киев и монтажом по низким ценам:

Баня 31 - 190 000 грн.

Баня 41 - 250 000 грн.

Баня 59 - 310 000 грн.

Баня 86 - 450 000 грн.

Баня 110 - 520 000 грн.

Баня 170 - 780 000 грн.

Все цены актуальны.


Комплектация входящая в указанные суммы:

Подробнее...

Деревянная скульптура и резьба по дереву.


Дерев'яна скульптура і різьблення по дереву.

У дереві можуть втілитися найдивніші і найфантастичніші образи, починаючи від милих нашому серцю персонажів  народних казок і закінчуючи китайськими драконами і єгипетськими сфінксами. Все залежить від ваших побажань.

Наші роботи можна переглянути тут: Скульптура. Резьба. Роспись.

Подробнее...

Срубы из оцилиндрованного бревна

Зруби з оциліндрованої колоди.

Ми здійснюємо будівництво зрубів з оциліндрованного колоди (срубы из оцилиндрованного бревна), тобто, колод, які піддалися обробці на спеціальних верстатах.

Подробнее...

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы