Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Ручная рубка.

Ручне вирубування.

Ручне вирубування (ручная рубка) дерев'яного будинку досить складне і вимагає наявність високої кваліфікації і відповідального виконання.

З використанням ручної рубки створюється найприродніший з дерев'яних будинків - дикий зруб (дикий сруб).

Спочатку відбираються колоди певного діаметру, які використовуватимуться при будівництві будинку. Це необхідно для забезпечення кращого збереження заболоні. Даний процес украй необхідний, хоча і вимагає чималої праці. Якісне його виконання дозволяє не лише зберегти цілісність колод, забезпечити рівномірність усадки, але і визначає, як довго стоятиме готовий будинок, не втрачаючи при цьому свого первинного вигляду.

Наступна стадія — обробка колод. Вибрана колода обкоровується і обстружується, при цьому зніматися повинне не більше 1 см. захисного шару, оскільки це забезпечує найкращий захист від дії агресивних зовнішніх чинників. Щоб забезпечити рівномірність підйому зрубу при зведенні будинку, украй необхідна точна закладка першого вінця. Точне виконання технології пропилів, що направлено розрізають захисний шар, забезпечує збереження бічних стінок колоди, на які відбувається найбільший вплив довкілля. Згідно з традиціями будинок складається з колод круглої форми (кругляка). Зрідка — з кругляка з протесом, коли стесування колоди здійснюється з двох сторін (лафет) або з одного боку (напівлафет).

Найбільш стійкі модринові або дубові колоди часто використовуються для закладки нижнього вінця будинку, а крапельники для відведення води — спеціальні прорізи роблять в нижній його частині, що нависає над фундаментом. Для запобігання можливим зрушенням під час осідання і висихання будинку, вінці скріпляють дерев'яними нагелями. Як ущільнювач між вінцями використовують мох, оскільки він не схильний до гниття, дії вологи, і його не витягують птиці (на відміну від паклі). І що важливо, мох змінює свою вологість нарівні з деревом, при цьому, не втрачаючи інших корисних властивостей, і це робить будинок нібито одним організмом. Замість моху також може використовуватися льняна пакля або льняної стрічки.

Ручний спосіб виготовлення дозволяє добитися найкращої якості вирубування. Це забезпечується тим, що обробляючи дерево різними ручними інструментами, максимально зберігається захисний верхній шар деревини. А це у свою чергу гарантує довговічність обробленої колоди.

У будинках ручної рубки досягається стан, який не вимагає подальшої обшивки вагонкою, дошкою і іншими матеріалами.

Наша компанія проектує і будує будинки ручної рубки (сруб). Широка база реалізованих проектів, задоволені нашою роботою клієнти, доступна ціна – це те, через що вам варто звернутися до наших послуг.

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  www.сруб-дом.com.ua

 

Также читайте еще статьи:

 

Канадский сруб.

Дом из бревна.

Цена сруба в Украине.

Деревянный сруб.

Дикий сруб.

Купить сруб в Киеве не проблема.

Сруб по правилам.

Сруб бани. Срубы бань.

Фундамент для сруба.

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы