Сруб-дом - срубы из Карпат

деревянные дома, бани из сруба с доставкой из Карпат - высокое качество, низкая цена

Срубы из оцилиндрованного бревна

Зруби з оциліндрованої колоди.

Ми здійснюємо будівництво зрубів з оциліндрованного колоди (срубы из оцилиндрованного бревна), тобто, колод, які піддалися обробці на спеціальних верстатах.

Використання оциліндрованої колоди набагато спрощує технологічний процес будівництва, оскільки точність виготовлення, маркіровка значно прискорюють збірку будинку з оциліндрованої колоди (дом из оцилиндрованного бревна), яка виконується за типом конструктора. Зокрема, зменшується і кінцева вартість будівельних робіт. Всі роботи з підготовки оциліндрованої колоди до установки, ми проводимо на власній виробничій базі. Найбільш підходящим матеріалом для виготовлення зрубів з популярної сьогодні оциліндрованої колоди є сосна. На первинному етапі, до початку процедури оциліндровки, колоди проходят сортування по діаметру. Після проходження обробки, надання оциліндрованій колоді певного профілю, вирізки чашок виконується нанесення антисептиків, які захищають колоди від кліматичних дій в період транспортування і збірки. Це дає можливість деревині висохнути природним чином, але при цьому запобігає появі грибка.

Зруби з оциліндрованої колоди (срубы из оцилиндрованного бревна) сохнуть приблизно від 4 до 12 місяців, що багато в чому залежить від пори року, коли відбувалася їх збірка. Після усихання на зовнішню сторону колод наноситься ще один шар антисептику, який захищає будинок від процесів гниття, вигорання на сонці, жучків, вологості.

Зруби виглядають дуже красиво, оскільки в ході оциліндровки поверхня деревини стає рівною. практично шліфованою, що не лише дає можливість уникнути зайвих витрат при зовнішній і внутрішній обробці, але і підкреслює естетику дерева, як будівельного матеріалу.

У нас ви можете замовити будинки з оциліндрованої колоди (дома из оцилиндрованного бревна), бані, котеджі, ресторани, міні готелі тощо. Ми детально розповімо вам про матеріал і технологію будівництва, виконаємо всі роботи під ключ, від проектування до завершальної обробки зрубу.

 

КИЇВСТАР 096 704 52 52

life:) 063 715 82 80

Email: srub-karpaty@i.ua

Сайт:  сруб-дом.com.ua

Проекты деревянных домов и бань

 

Статьи о срубах

Мы на You Tube

Деревянная скульптура.

Вопросы - ответы